Diskuze - Lepší budoucnost... =)

Deniska 28.08.2010 20:15

Šipka

Lepší budoucnost... =)

Pěkný den.
    Nemáte zájem o spoření, hypotéku, úrazovku, pojištění, nebo třeba půjčku (úvěr) ten nabízíme i studentům do
    20 000kč a bez potvrzení příjmu....cokoliv. Můj přítel dělá v jedné firmě se smlouvami. Jmenuje je OVB. Nepracují pro jednu firmu, ale je to firma, která lidem ušetří spoustu času. OVB pracuje se cca 40 pojišťovnami, hypotečními bankami, a dalšími...OVB šetří čas tím, že když si chceš něco pojistit, spořit nebo cokoliv jiného ona ti vybere to nejvýhodnější na trhu. Nemusíš nikde obíhat spoustu spořitelen atd...ale já (můj přítel) by byl vždy na telefonu, kdyby se chtělo cokoliv změnit, zrušit atd...Jednalo by se vše jen s jedním člověkem. A nemuselo by se obíhat milion lidí a podepisovat spoustu papírů. Jestli máš zájem písnu další informace, popřípadě odpovím na tvé otázky. Jen po představu. Sešli by jsme se udělali analýzu. Nic zavazujícího a všechny schůzky a poradenství je zdarma. Do druhé schůzky by byl hotový projekt, který by ti nejvíce vyhovoval. A záleželo by jestli by se ti to líbilo a podepsali by jsme smlouvu. Deniska. 773 156 355.

Odpovědět

Přihlaste se a můžete to okomentovat.

Svatební anketa

Chystáte v roce 2011 svou svatbu?

1. Určitě ano
    54% (2245)
  2. Doufám, že ano
    9% (374)
  3. Ne, svatbu už mám za sebou
    13% (531)
  4. Ne, svatbu mám ještě daleko před sebou
    19% (799)
  5. Ne, svatba pro mě není důležitá
    6% (246)

Pokud chcete hlasovat v této anketě, klikněte na vybranou odpověď.

Celkem hlasovalo 4195 lidí.

Reklamní systém AdMarket Inzerujte na Svatba.cz a na spřízněných portálech. Máme pro vás milióny reálných uživatelů. Chci vědět víc!