Diskuze - Svatba s cizincem

jitka 09.03.2010 14:49

Šipka

svatba s cizincem

ahoj.potrebovala bych radu,ziju ve spañelsku s marokancem a nenechali nas tu oddat kvuli nejakym problemum s policii tak to chcem skusit v cechach.en nema papiry takze je tu na cerno a v cechach bude taky samozejme na cerno.potrebovala bych vedet co vsechno potrebuju k tomu aby nas tam oddali a jak dlouho priblizne trva vyridit vse.dekuji

Odpovědět

HERMINA 14.07.2010 18:50

Šipka

Re: svatba s cizincem

AHOJ JITKO JA JSEM TAKY VE SPANELSKU A ZIJI Z MROKANCEM CHCEME SE VZIT JA TO HLAVNE DELAM PROTO ABYCH MU POMOHLA VYRIDIT PAPIRY.ZAVOLEJ SI NA AMBASADU ONI TI REKNOU VSE.ALE ZJISTI SI DOBRE CO ZA PROBLEMY Z POLICII MA NEZ SI HO VEZMES.KAZDOPADNE TADY VE SPANELSKU NEPOTREBUJE PAPIR OD POLICIE K ZENENI.POTREBUJE PAPIRY ZE NENI ZENATY RODNY LIST ATD. TAK JAK TY.HLAVNE PREDTIM NEZ TO UDELAS UJASNI SI S NIM VECI OHLEDNE VIRY!JA MU DALA PODMINKU JESTLI ZE MNE BUDE CHTIT UDELAT MUSULMANKU TAK MU OTEVRU DVERE A POSLU HO...VSE NA TVRDO OHLEDNE DETI TAKY.UVIDIS REAKCE.TOHLE JE MUJ DRUHY PRITEL S MAROCA NIKDY JSEM NEMNELA PROBLEMY VZTAHY MOC PEKNE ALE VSE JSEM SI S NIMI UJASNILA NA ZACATKU.VIS JE SPOUSTA HOLEK CO MAJI VELKE PROBLEMY KVULI VIRE.VIS NECO O JEHO RODINE?DULEZITE S TOHO HODNE POZNAS.HLAVNE K MATCE TA ROZHODUJE O VSEM,ALE CLOVEK KDYZ MA RAD TAK SE POSTAVI ZA TEBE A TO JE DULEZITE VEDET.DOUFAM ZE TI TO VSECHNO DOBRE VYJDE HODNE STESTI

Odpovědět

monika 04.05.2010 12:37

Šipka

Re: svatba s cizincem

ahojky rada bych se dozvedela jak si na tom protoze jsme na tom stejne akorat ja mam tunisana a ten taky nema papiry a chceme se brat v cesku ale co jsem se dozvedela ze je to slozite.tak jestli jsi na tom ty lepe..dekuju

Odpovědět

• Avatar uživatele Neznámý uživatel

Neznámý uživatel 24.11.2009 12:12

Šipka

Svatba s cizincem

Ahoj nevestinky, jsem moooc rada, ze jsem nasla takovehle super misto na pokec a moc doufam, ze mi budete moct poradit...pristi rok si beru anglicana, u nas na Morave. Zjistovali jsme si uz, co je k tomu vsechno potreba, ale ja mam takovy pocit ze je tam neco co nam nerekli a ze pak budeme muset litat na posledni chvili..
    Takze bych moc ocenila, kdyby jste mi mohly poradit a rict vsechno, co o tomhle tematu vite nebo jste slysely..Predem moc dekuji

Odpovědět

Petule 25.11.2009 13:12

Šipka

Re: Svatba s cizincem

Já si beru pristi rok Holandana, takze takovy to papirovani nas ceka taky. Byli jsme kvuli tomu na matrice a tam nam vsechno napsali. Myslim, ze by ti to tam meli taky rict co je potreba. Kazdopadne vse se ma vyrizovat az pul roku pred terminem, ty papiry nesmi byt starsi. Ted nevim z hlavy co je vsechno potreba, ale najdes toho i dost na netu a jak rikam, hlavne na te matrice. Me totiz jedna kamoska, co si brala Holandana rekla, ze musime mit oficial. prekladatele, ale na matrice mi rekli ze nemusime. Je jen treba, aby pak nekdo podepsal slib ze bude pravdive prekladat.

Odpovědět

Přihlaste se a můžete to okomentovat.

Svatební anketa

Chystáte v roce 2011 svou svatbu?

1. Určitě ano
    54% (2245)
  2. Doufám, že ano
    9% (374)
  3. Ne, svatbu už mám za sebou
    13% (531)
  4. Ne, svatbu mám ještě daleko před sebou
    19% (799)
  5. Ne, svatba pro mě není důležitá
    6% (246)

Pokud chcete hlasovat v této anketě, klikněte na vybranou odpověď.

Celkem hlasovalo 4195 lidí.

Reklamní systém AdMarket Inzerujte na Svatba.cz a na spřízněných portálech. Máme pro vás milióny reálných uživatelů. Chci vědět víc!