Diskuze - Sleva na svatební šaty
Svatební anketa
Chystáte v roce 2011 svou svatbu?
-
Určitě ano
54% (2245)
-
Doufám, že ano
9% (374)
-
Ne, svatbu už mám za sebou
13% (531)
-
Ne, svatbu mám ještě daleko před sebou
19% (799)
-
Ne, svatba pro mě není důležitá
6% (246)
Pokud chcete hlasovat v této anketě, klikněte na vybranou odpověď.
Celkem hlasovalo 4195 lidí.

Mahu 02.05.2010 23:26
sleva na svatební šaty
Milé nevěsty,
loni v září jsem se vdávala a při výběru šatů jsem se nechala unést a jedny jsem si zarezervovala hned při první návštěvě Andělského svatebního studia. Když mi pak kamarádka poslala fotky ze zkoušky svatebních šatů, pochopila jsem, že jsem udělala chybu a že to co v zrcadle vypadalo poměrně dobře v objektivu fotoaparátu bylo nepřijatelné. Nakonec jsem si tedy vybrala jiné šaty z jiného svatebního studia a zrušila původní rezervaci. Zálohu 3000,-ale už nebylo možné získat zpátky, ale je možné převést smlouvu na nevěstu, která by si v Andělském svatebním studiu zapůjčila jakékoli svatební či společenské šaty.Proto, pokud si některá z Vás bude opravdu jistá, že chce šaty z tohoto svatebního salonu, mohu na ní převést svou smlouvu, ona si může půjčit jakékoli svatební šaty,studio mi vrátí zálohu 3000, a nevěsta ode mě dostane 1000,- korun slevu za převod smlouvy. Převod smlouvy by proběhl oficiálně přímo ve studiu. Tak kdo si vybere v Andělském svatebním studiu, zvažte mou nabídku. A rada nazávěr... nenechte se nikým přemluvit a vyberte šaty ve kterých se opravdu budete cítit báječně a budete vědět, že je to to pravé!
Odpovědět