Diskuze - Prstýnkové dilema

Karolína 11.10.2010 14:53

Šipka

prstýnkové dilema

Ahoj. My máme snubáky od goldexu (www.goldex.cz) a jsme moc spokojeni. Jak s cenou tak s kvalitou. Mají i normální obchod v Kralupech a ty prstýnky jsou v reálu ještě hezčí než na fotkách.

Odpovědět

trychta 03.10.2010 04:01

Šipka

Re: prstýnky

Ahoj, snubaky.eu je zprostředkovatel českých výrobců viz. hejral, žabka , pelikán. Mají ale vše nadsazeno o cca 15-25% než výrobci.Doporučuji přes vyhledávač najít výrobce nebo dojít na veletrh nevěsta či klenoty (jaro,podzim), kde výrobci jsou a navíc poskytují 10-15% z cen. Jako příklad uvedu prstánky s číslem R11 od výrobce žabka č.ev. R11 : přes snubaky.eu - číslo Ž R11 cena 17.800, u výrobce č.ev. R11 14.000,-kč a na veletrhu 12.700,-kč kde jsme je zakoupili. Mějte holky rozum a nenechte se zlákat reklamou typu viz. nunu5. Lenka

Odpovědět

ZuzanaH 29.07.2010 17:52

Šipka

Prstýnkové dilema

Ahoj, za chvíli se nám to začne blížit a já bych chtěla mít vyřešené prstýnky. Mám vybrané dva, oba jsou jednoduché, krásné a nenápadné (a levné ). Už to řeším všude a pořád, tak bych ráda slyšela názor někoho třetího Ráda bych je brala na těhle stránkách, mám s nimi zkušenosti... Mohl by mi někdo poradit?

sperky.gaze.cz/prste n sperky.gaze.cz/prsty nek

Odpovědět

nunu5 19.08.2010 14:59

Šipka

Re: Prstýnkové dilema

Ahoj, na tuhle stránku jsem se taky dívala a podle mě jsou i hezčí prstýnky. My jsme s přítelem taky řešili strašně dlouho, kde a jaké prstýnky si koupíme. Nakonec jsme našli stránkuhttp://www.snubaky.e u/snubni-prsteny kde jsme si řekli, jak chceme aby prstýnky vypadaly, a vyhověli nám. Můžeš si tam nechat vyrobit prstýnek přesně jaký chceš. Nakombinovali nám i různé materiály a barvy na nich. Tak se tam zkus podívat.

Odpovědět

Přihlaste se a můžete to okomentovat.

Svatební anketa

Chystáte v roce 2011 svou svatbu?

1. Určitě ano
    54% (2245)
  2. Doufám, že ano
    9% (374)
  3. Ne, svatbu už mám za sebou
    13% (531)
  4. Ne, svatbu mám ještě daleko před sebou
    19% (799)
  5. Ne, svatba pro mě není důležitá
    6% (246)

Pokud chcete hlasovat v této anketě, klikněte na vybranou odpověď.

Celkem hlasovalo 4195 lidí.

Reklamní systém AdMarket Inzerujte na Svatba.cz a na spřízněných portálech. Máme pro vás milióny reálných uživatelů. Chci vědět víc!